Jaspers Media

Jaspers Media is hoofdzakelijk actief op het internet met het ontwikkelen en exploiteren van websites en apps. Wij beheren een tiental websites in verschillende branches en we hebben daar uiteenlopende verdienmodellen aan gekoppeld. Alle merken zijn in eigen beheer ontwikkeld en worden door ons onderhouden.

Door waardevolle en interessante content te genereren en slimme marketingtechnieken toe te passen, proberen we zoveel mogelijk bezoekers te bereiken. Inkomsten worden gegenereerd op basis van affiliate marketing en display advertising.

Klein, gezellig en effectief team

Bij Jaspers Media geloven we in de kracht van ons team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van bestaande én nieuwe merken. Door het toepassen van de nieuwste technologie en het opvolgen van de laatste trends zorgen we voor onze bezoekers voor een unieke gebruikerservaring.

Wij werken in een klein team van webdevelopers (frontend en backend), content creators en marketeers. Door de korte lijntjes kunnen we snel schakelen en worden nieuwe ideeen snel doorgevoerd.

Ons Team

Jeroen Jaspers

Eigenaar

Diederik van Korven

Product Manager

Liam Wolfenden

Software Developer

Jetske Feenstra

Marketing

Kelvin Noordenbos

Software developer

Luka Martinovic

Software developer

Bavo Knol

Software developer