Vacatures

Jaspers Media is altijd op zoek naar een nieuwe en frisse versterking. Er staan verschillende vacatures open voor o.a. Software Engineer en Online Marketeer. De applicatie ontwikkelaars van Jaspers Media zorgen dat de websites (technisch) in orde zijn, de redacteuren, communicatie en marketing medewerkers zorgen ervoor dat er interessante content is en de sites veel bezocht worden. Mocht je interesse hebben in deze functies, bekijk de vacatures!

Plezier in het werk, goed contact met je collega's, het behalen van gestelde doelen en jezelf ontplooien zijn belangrijke factoren bij Jaspers Media.

Vacature Software Engineer

Op dit moment is er één vacature voor een gedreven Software Engineer. Dagelijks ontwikkel en onderhoud je de huidige en toekomstige versie(s) van diverse applicaties binnen ons productportfolio. Je programmeert voornamelijk in PHP, MySQL, json, XML, html, css, javascript en jQuery. Je werkt intensief samen met het content- en marketing team en ondersteunt één of meerdere ICT stagiaires.

Stages

Wij zijn op zoek naar gedreven, talentvolle MBO4 studenten die één van volgende studies volgen: (Junior) Accountmanager, Marketing & Communicatie, Mediamanager, Mediaredactiemedewerker of Software Developer. Bekijk de verschillende vacatures hieronder.

Vragen over een vacature?

Kom langs op kantoor aan de Kerkstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927 of stuur een e-mail naar info@JaspersMedia.com.

Contact