Over Luier.nl

Luier.nl is de informatieve website over luiers voor kleine kinderen. Op Luier.nl geven we informatie over alle luier merken van Nederland.

Kleine kinderen (vooral pasgeboren baby’s) gebruiken veel luiers. Soms wel 15 op een dag! Gelukkig zijn er dagelijks veel luiers in de aanbieding, voornamelijk Pampers. Op de pagina met luiers in de aanbieding houden wij daarom elke dag de actuele aanbiedingen van alle supermarkten, drogisterijen en webshops bij.

Bezoek de website
Image
Image

Responsive

Luier.nl wordt veel bezocht door mobiele gebruikers. Daarom is de site volledig responsive.
Ons uitgangspunt was dat moeders zelfs tijdens het borstvoeden de site goed moeten kunnen bekijken.

Kenmerken en Features

Luier.nl wordt dagelijks tussen de 2.000 en 3.000 keer bezocht. Niet gek, want op de aankoop van luiers kunnen ouders maar liefst 500 euro besparen!

Een aantal kenmerken van Luier.nl:

   Actuele aanbiedingen met per aanbieding de prijs per luier
   Algemeen overzicht wat luiers kosten
   Alle kenmerken van luiermerken
   Biervideo’s / afbeeldingen
   Veel achtergrond informatie over luiers
   Blog met interessant, grappig luier nieuws

Statistieken

Door middel van social media (facebook, twitter, google+) is Luier.nl duidelijk aanwezig op het internet. Op deze media plaatst onze redactie bijna dagelijks berichten, afbeeldingen en video’s.

De Luier.nl facebook pagina heeft inmiddels meer dan 10.000 likes en dit groeit dagelijks. We hebben zeer veel kennis met het adverteren via Facebook en kunnen partners hier ook mee van dienst zijn.

Luier.nl bestaat al sinds 2011 ontvangt maandelijks rond de 85.000 bezoekers die samen voor ongeveer 350.000 pagina weergaven zorgen.