Over bier-koerier.nl

Met Bierkoerier Nederland is online bier bestellen nog nooit zo gemakkelijk geweest! Op dit platform staat een overzicht met bierkoeriers verspreid door heel Nederland. Je checkt hier eenvoudig welke bierkoerier bij jou bezorgt. Naast bier heb je misschien ook snacks, sterke drank of een wijntje nodig? Met de filterfunctie kun je snel en eenvoudig de juiste bierkoerier kiezen. Bestel gemakkelijk, veilig en snel met Bierkoerier Nederland!

Bierkoerier Nederland heeft de kwaliteit van honderden huisfeestjes inmiddels hoog gehouden. Ben jij of ken jij een actieve bierkoerier in jouw buurt? Neem contact met ons op via sales@bierkoerier.nl of registreer direct om meer bestellingen te ontvangen!

Bezoek de website
Image
Image

Responsive

Anno 2021 bezoekt zo’n 80% van de bezoekers ons platform op een mobiel device. Het is dus erg belangrijk dat onze content op desktop, maar vooral op mobiel goed wordt weergegeven. Daarom hebben we ervoor gekozen om een responsive website te bouwen. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker. Zo is de website op desktop uitgebreid en op mobiel overzichtelijk, en nogsteeds met alle functionaliteiten.