Webhosting & Servermanagement

Alle merken van Jaspers Media draaien op servers die in de cloud op een high availability cluster staan. Deze servers zijn makkelijk en snel schaalbaar en hebben een hoge beschikbaarheid. De bereikbaarheid van onze merken is van essentieel belang. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze webhosting en het servermanagement.

Al onze services worden constant gemonitord en om de 2 uur worden er backups gemaakt van alle belangrijke data.

Webhosting is niet onze core business, maar voor een select aantal klanten verzorgen wij de webhosting en domeinregistraties. De sites en e-mail van deze gebruikers staan op ons high availability cluster waar ook onze eigen merken gehost worden.

99% beschikbaarheid is niet genoeg, onze merken moeten constant bereikbaar zijn.

Tarieven webhosting & domeinregistratie

Domeinen

€15,- per jaar voor .nl domeinen.
€17,50 per jaar voor .com .net .org .be domeinen

Bij het registreren van 3 of meer domeinen in één keer wordt een korting van €2,50 per domein gegeven. Domeinen worden automatisch elk jaar verlengd, opzeggen is tot 3 dagen voor de verloopdatum mogelijk.

Webhosting

We gebruiken een aantal standaard pakketten voor onze webhosting. Natuurlijk is het mogelijk om voor specifieke hosting zelf een pakket samen te stellen, bijvoorbeeld als je heel veel dataverkeer hebt, maar weinig diskruimte of andersom.

  1. Small: 100 MB ruimte, 6 GB dataverkeer per maand: €4,- per maand
  2. Medium: 500 MB ruimte, 15 GB dataverkeer per maand: €8,- per maand
  3. Large: 2000 MB ruimte, 40 GB dataverkeer per maand: €15,- per maand
  4. XL_Large: 5000 MB ruimte, 80 GB dataverkeer per maand: €25,- per maand

Extra opties:
Beveiligde verbinding: €5,- per maand.

Bestellen

Voor het bestellen van een domeinnamen of een hostingpakket kun je contact opnemen door een email te sturen naar info@jaspersmedia.com, met de gewenste order.